Ние отдавна казваме, че трябва да се намери прагматизъм и да

...
Ние отдавна казваме, че трябва да се намери прагматизъм и да
Коментари Харесай

Иван Иванов: Бюджетът и социалните плащания са наш основен приоритет 

Ние отдавна казваме, че би трябвало да се откри прагматизъм и да не се приказва със заклинания. Не е ясно за какво трябваше да се смъкна последното постоянно държавно управление в случай, че това докара до разграничителни линии. Това, което се случва с хартиената бюлетина е един късмет да се даде опция на българските жители да упражнят правото си на избор. Защото са много огромни подозренията за честността на вота единствено с машини. “ Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов в ефира на Нова.

Връщането на опцията за гласоподаване и с хартиена бюлетина той дефинира като опция за повишение на изборната интензивност и късмет за тези, които се опасяват да упражнят своето право на избор с машина. „ Надявам се да има градивен разговор и имам вяра, че ще се намерят всички гаранции изборния развой да не бъде изопачен “, добави Иванов и акцентира, че тематиката за хартиената бюлетина изкуствено се постанова в обществото.

„ Според нас приоритет са бюджета, обществените заплащания, високите сметки за тока. Ние сме внесли редица законопроекти в обществената сфера, които още не са стигнали до разглеждане в зала, тъй като имаме едно болшинство от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “, които смъкнаха предходното ръководство. Трябва да обърнем внимание на обществените заплащания, които да подсигуряват непоклатимост “, заключи националният представител от левицата за целите на Българска социалистическа партия.

Иванов изрази вяра, че Политическа партия и Демократична България ще смекчат тона, тъй като по думите му с това си държание те понижат шанса за бъдещо ръководство. „ Българска социалистическа партия не е партия, която елементарно къса връзките, само че като се слага въпроса тропайки по масата – се основава напрежение. Призовавам ги да намерят по-добър метод “, безапелационен е социалистът.

„ От консултациите при президента не стана ясно дали 3-ти мандат ще пристигна при нас. Последният път, когато ни беше връчен мандат ние опитахме всичко допустимо за сформиране на кабинет, направихме и нужните съвещания. Но още веднъж имаше отвращение и политическите сили желаеха да отидем на нови избори. Притеснява ме държанието на Политическа партия, коетони тласка към нови избори. Очевидно е, че кабинет с първи мандат няма по какъв начин да се случи и виждаме, че всички като че ли са вперили взор в третия мандат “, сподели в умозаключение Иван Иванов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР